2012 m. rugpjūčio 4 d., šeštadienis

Migdolų aliejus


Migdolų aliejus yra turtingas vitaminų A, B1, B2, B6 ir E  todėl yra naudingas mūsų odai. Migdolų aliejus veikia mūsų odos drėgmės pusiausvyrą ir padeda maitinti odą. Jis lengvai absorbuojamas ir  efektyviai kovoja  su sausa ir sudirgusia oda. Šis aliejus gali padėti pašalinti tamsius „ratilus“ po jūsų akimis,  kadangi oda po akimis yra labai subtili, ir paprastai netenka drėgmės greičiausiai, migdolų aliejumi čia puikiai tinka. Patartina labai švelniai kiekvieną vakarą masažuoti aliejumi, taip stiprinti odą po akimis. Masažas padės padidinti kraujotaką, taip pat pamaitins ir sudrėkins odą. Galite sumaišyti truputį medaus su migdolų aliejumi. Tai ne tik sumažins paburkimą, bet oda po akimis taps lengvesnė ir šviesesnė.
Būdamas turtingas vitamino E šaltinis, saldžiųjų migdolų aliejaus švelnina raukšles ir smulkias linijas. Todėl geriausia nusivalius veidą bei kaklą, masažuoti odą aliejumi kiekvieną vakarą, arba bent jau du kartus per savaitę. .Jis taip pat padės sumažinti ir pašviesinti tamsias dėmes ir kitus veido randus, atgaivins ir suminkštins odą, o taip pat padarys odą labiau elastinga. Migdolų aliejaus sudėtyje yra natūralių antimikrobinių savybių, kurios padeda išvengti bakterinių infekcijų, atsakingų už spuogų susidarymą. Šis aliejus yra naudingas gydant įvairias veido, plaukų ir odos ligas, tokias kaip spuogai, egzema, odos džiūvimas, galvos niežėjimas, ir sausi plaukai. Naudojant migdolų aliejų plaukai tampa švelnus bei lengvai švyti, aliejus suteikia blizgesio ir juos sustiprina, o taip pat skatina plaukų augimą.
Kadangi migdolų aliejus yra riebus, puikiai tinka masažams. Tai natūralus drėkiklis, todėl tinka visų tipu odai. Oda tampa švelni, minšta bei puikiai sudrėkinta.
*     Migdolų aliejus netinka žmonėms, kurie yra alergiški riešutams iš kurių išgaunamas aliejus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą